Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Politika uporabe piškotkov je sestavni del Splošnih pogojev uporabe tega spletnega mesta.

V teh pravilih izraz “piškotki” uporabljamo za piškotke ali druge podobne tehnologije, ki jih urejajo veljavni pravni predpisi s področja varstva osebnih podatkov in elektronskih komunikacij.

Kaj je piškotek?

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ustvarjene z obiskom spletne strani in vsebujejo podatke. Shranjujejo se na uporabnikovem računalniku in mu omogočajo dostop do različnih funkcij. Na naših straneh uporabljamo tako sejne oz. začasne kot tudi shranjene piškotke.

Sejni piškotek se, medtem ko uporabnik brska po strani, začasno shrani v računalniški spomin. Ta piškotek se zbriše, ko uporabnik zapre spletni brskalnik ali ko je potekel določen čas (pomeni, da je seja potekla).

Shranjeni piškotek pa na uporabnikovem računalniku ostane daljše obdobje oz. dokler se ne zbriše.

Shranjevanje piškotkov je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja obiskovalec spletne strani. Obiskovalec lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

Zakaj uporabljamo piškotke?

Piškotki omogočajo delovanje našega spletnega mesta in nam pomagajo razumeti, katere informacije so najkoristnejše za obiskovalce. Pomagajo pa nam tudi izboljšati vašo izkušnjo, ko obiščete spletno mesto. Piškotki, ki jih uporabljamo na našem spletnem mestu ne zbirajo vaših osebnih podatkov, s katerimi bi vas bilo možno osebno prepoznati in ne morejo poškodovati vašega računalnika, tablice ali mobilnega telefona.

Sejne piškotke uporabljamo za shranjevanje začasnih informacij, npr. za shranjevanje izdelkov in storitev v nakupovalnem vozičku v nakupnem procesu ali za prepoznavanje vaše naprave (računalnik, tablica, mobilni telefon), ki omogoča prilagajanje prikaza vsebine vaši napravi.

Shranjene piškotke uporabljamo za shranjevanje informacij o registraciji oz. prijavi uporabnika pa tudi za prilagajanje vsebine glede na pretekle obiske in analiziranje obiskanosti spletnega mesta.

V primeru uporabe določenih spletnih storitev na spletnem mestu (npr. spletna prodaja) je uporaba piškotkov nujna.

Funkcionalnost strani in vsebina

Funkcijo deljenja (»share«) uporabniki uporabljajo, da priporočajo naše spletne strani in vsebino na socialnih omrežjih, kot sta Facebook in Twitter. Piškotki shranjujejo podatke o tem, kako uporabniki uporabljajo funkcijo deljenja – vendar ne na individualnem nivoju – da lahko spletno stran potem izboljšamo. Če ne sprejmete piškotkov, ni shranjena nobena informacija.

Za nekatere funkcije na naših spletnih straneh uporabljamo storitve ponudnikov, ki so tretje osebe, na primer, ko obiščete stran z videoposnetki iz ali povezavami na YouTube. Ti videoposnetki ali povezave (in vsa druga vsebina tretjih oseb) lahko vsebujejo piškotke tretjih oseb in morda si boste za informacije o uporabi njihovih piškotkov želeli ogledati politiko spletnih strani teh tretjih oseb.

Analiza spleta

To spletno mesto uporablja analitična orodja Google Analytics in Matomo Analytics, ki uporabljata piškotke. Na stopnji zbiranja piškotki shranjujejo informacije o tem, kako uporabniki uporabljajo spletno stran, vključno s številom prikazanih strani, od kod uporabnik prihaja in število obiskov, da bi s tem izboljšali spletno mesto in zagotovili dobro izkušnjo pri uporabnikih. Če ne sprejmete piškotkov, ni shranjena nobena informacija.

Kako zavrnem in zbrišem piškotke?

Piškotkov ne uporabljamo za zbiranje osebnih podatkov o uporabnikih.

Kadarkoli, če želite, lahko piškotke na tem spletnem mestu ali piškotke spletnih strani katerekoli tretje osebe zavrnete ali blokirate, tako da spremenite nastavitve vašega brskalnika – za več informacij glejte funkcijo “Pomoč” v vašem brskalniku.

Prosimo upoštevajte, da večina brskalnikov samodejno sprejema piškotke. Če ne želite uporabe piškotkov, jih boste morda zato morali aktivno zbrisati ali blokirati.

Za informacije o uporabi piškotkov v brskalnikih mobilnih telefonov in podrobnosti o tem, kako zavrniti ali zbrisati takšne piškotke, se prosimo obrnite na priročnik za uporabo vašega mobilnega telefona.

Vedite, da boste z zavrnitvijo uporabe piškotkov še vedno lahko obiskovali naše spletno mesto, le nekatere funkcije morda ne bodo delovale pravilno.

Objavljena politika o uporabi piškotkov velja od 3. marca 2023 do preklica oz. spremembe.

Ta politika se lahko kadarkoli spremeni ali dopolni brez predhodnega opozorila ali obvestila. Z uporabo tega spletnega mesta po spremembi ali dopolnitvi potrjujete, da soglašate z spremembami in dopolnitvami.