Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Dobrodošli na spletnem mestu www.stramind.si. Poleg tega spletnega mesta STRAMIND upravlja tudi z drugimi spletnimi mesti, portali in trgovinami v njegovi lasti. Ti splošni pogoji poslovanja se nanašajo na informacije, storitve in izdelke, objavljene na tem spletnem mestu. 

Izraz “STRAMIND”, ali “nas” ali “mi” se nanaša na lastnika oz. upravljavca tega spletnega mesta, katerega uradno ime je “STRAMIND, Irena Rezec s.p.” z sedežem na naslovu Razlagova ulica 22, 2000 Maribor. Matična številka podjetja je 9179747000 in kraj registracije je v Sloveniji. 

Izraz “vi”, “obiskovalec”, “uporabnik”, “kupec”, “naročnik” se nanaša na obiskovalca tega spletnega mesta kot tudi na naročnika oz. kupca enega ali več izdelkov in storitev iz ponudbe tega spletnega mesta.

Če boste še naprej brskali in uporabljali po tem spletnem mestu se strinjate z naslednjimi določbami in pogoji uporabe, ki urejajo naše odnose z vami v zvezi s tem spletnim mestom. Če se ne strinjate s katerimkoli delom teh pogojev, vas prosimo, da ne uporabljate to spletno mesto.

Vaša uporaba tega spletnega mesta, in vsak spor, ki izhaja iz takšne uporabe spletnega mesta je predmet zakonodaje Republike Slovenije.

Ti objavljeni splošni pogoji (vključno s prodajnimi pogoji, s politiko zasebnosti in politiko piškotkov) veljajo od 3. marca 2023 in se lahko občasno posodabljajo.

Pridržujemo si pravico do spremembe ali zamenjave teh pogojev kadarkoli, tako da objavimo revidirane pogoje na tem spletnem mestu. Odgovorni ste za pregled in seznanitev s takšno spremembo vsakič, ko dostopate do kateregakoli dela tega spletnega mesta.